Selecteer een pagina

HowTo gids:

33 bewezen tips voor
het verbeteren van je website

waardoor bezoekers sneller in actie komen

 • Ontdek hoe je websitebezoekers warm maakt voor je aanbod 😍
 • Leid hen sneller naar een afspraak, offerte-aanvraag of aankoop
 • Zorg dat je website geld oplevert (i.p.v. alleen maar geld kost)

Ga vandaag nog aan de slag 💪 

Download de GRATIS HowTo gids:

[hier het invulveld met oranje button: #ef7c00]

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt af en toe een mailtje, waarin ik je verder help met je website! Je kan je altijd eenvoudig afmelden.

Dit ben ik

Manita Postma

Een leuker en gemakkelijker leven begint met een goed systeem, de juiste adviezen en handige tools. Je website is zo’n tool die je kunt inrichten om gemakkelijker geld te verdienen i.p.v. er alleen maar geld aan uit te geven. Geld maakt misschien niet gelukkig, maar het kan wel een systeem zijn om meer vrijheid te krijgen. 

Het leven kan kort zijn. Ik vind het zonde dat je op je oude dag alleen maar heel hard hebt gewerkt en te weinig herinneringen hebt gemaakt. En dat verdien je als hardwerkende ondernemer niet. Het is toch ultiem genieten wanneer je plezier in je werk combineert met echte vrijheid en het maken van mooie herinneringen? Sinds ik mijn website inzet als marketingtool, ervaar ik dit zo. En daarom deel ik graag mijn kennis met je 👌🏻

Download
de Howto gids

HowTo gids:

33 bewezen tips voor
het verbeteren van je website

waardoor bezoekers sneller in actie komen

 • Ontdek hoe je websitebezoekers warm maakt voor je aanbod 😍
 • Leid hen sneller naar een afspraak, offerte-aanvraag of aankoop
 • Zorg dat je website geld oplevert (i.p.v. alleen maar geld kost)

Ga vandaag nog aan de slag 💪 

Download de GRATIS HowTo gids:

[hier het invulveld met oranje button: #ef7c00]

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt af en toe een mailtje, waarin ik je verder help met je website! Je kan je altijd eenvoudig afmelden.

Dit ben ik

Manita Postma

Een leuker en gemakkelijker leven begint met een goed systeem, de juiste adviezen en handige tools. Je website is zo’n tool die je kunt inrichten om gemakkelijker geld te verdienen i.p.v. er alleen maar geld aan uit te geven. Geld maakt misschien niet gelukkig, maar het kan wel een systeem zijn om meer vrijheid te krijgen. 

Het leven kan kort zijn. Ik vind het zonde dat je op je oude dag alleen maar heel hard hebt gewerkt en te weinig herinneringen hebt gemaakt. En dat verdien je als hardwerkende ondernemer niet. Het is toch ultiem genieten wanneer je plezier in je werk combineert met echte vrijheid en het maken van mooie herinneringen? Sinds ik mijn website inzet als marketingtool, ervaar ik dit zo. En daarom deel ik graag mijn kennis met je 👌🏻

Download
de HowTo gids

Tips en inspiratie ontvangen?

Menu

Mijn leeromgeving

Trainingen

Training 1

Training 2

0
  0
  Jouw cursus
  Jouw winkelmand is leegTerug naar de cursussen.