Selecteer een pagina

LOGO & HUISSTIJL ONTWIKKELING

Face & bodycare unique

Tegenwoordig hebben mensen een druk leven en hebben af en toe een momentje voor zichzelf nodig. Ook komen huidproblemen vaak door stress en het ophopen van afvalstoffen. Face & Bodycare Unique werkt met natuurlijke huidverbeterende producten met een medische achtergrond. Ook geeft ze de klant een momentje voor zichzelf. We hebben gebruik gemaakt van elementen die de associatie opwekken van de medische wereld. Daarnaast hebben we het natuurlijke terug laten komen in de vormgeving, door de groene kleuren, natuurbeelden en de iets wat abstracte blaadjes.

In de typografie hebben we een combinatie gemaakt van een persoonlijk geschreven lettertype en een modern en strak lettertype. Dit omdat mensen persoonlijk worden benaderd tijdens een bezoek aan de salon. Het strakke lettertype straalt een moderne en professionele sfeer uit.

Face & Bodycare Unique wilde haar klanten bedanken met een bedankkaart die wij voor haar hebben ontworpen. Daarnaast hebben wij een flyer, afsprakenkaartje en cadeaubon gecreëerd. We hebben daarvoor gekozen voor een matlook en een stevige papiersoort om het plaatje kloppend te maken.

0
    0
    Jouw cursus
    Jouw winkelmand is leegTerug naar de cursussen.